Gyújtogató gyermekek Gazdagréten
2009. augusztus 23. vasárnap, 14:28

Sikerült tetten érni azokat a gyermekeket, akik felgyújtották az iskola kerítése mellett a bokrot május 23-án kora délelőtt Gazdagréten. A Rétköz utcai parkolóban, a Török utca és a Regős utca között a Lánglovagok Egyesület tagja, XI. kerületi polgárőr autóval haladva vette észre, hogy egy tűzcsap mellől a bokorból füst száll fel, majd lángok csapnak ki, három gyermek pedig a tűz keletkezésének helyéről futva távozik.

Azonnal kiszállt a kocsiból, és százméteres futás után az egyiküket sikerült elkapnia, majd visszakísérnie a helyszínre. A másik két elfutott gyermek néhány perc múlva egy vödör vízzel tért vissza, amivel egy arra járó férfi leöntötte a bokrot, de a tíz méter hosszan elterjedt lángokat így is a tűzoltóknak kellett megfékezniük. A 10 év körüli fiúkat a rendőrök vették gondjaikba.

 

T-kód a baktövis titka

T-kód a baktövis titka több sztárnak új bevált öregedés gátló csodaszere. Tudj meg többet a T-kód baktövis termékekről>>>  A T-kód kutatócsoport által Magyarországon fejlesztett különleges termékcsalád.


yeni kliplervideo izlealbum indirCetYoutubewallpapershd wallpaperssarki sozlerimuzik dinle lyrics video izle muzik dinle muzik
sex hikayeleri sex hikayeleri r57 shell,c99 shell sex hikayeleri
sex hikayeleri