Új nyugdíjas klub Gazdagréten
2009. augusztus 23. vasárnap, 14:14

Az új nyugdíjasklubot a szükség hívta életre, hiszen a már meglévő Gazdagréti Nyugdíjasház már nem tudta kiszolgálni a növekvő igényeket. Az avatóünnepségen a polgármester is részt vett, aki meglepetésként kiosztotta a jelenlévőknek az első 60+ kártyákat. A kártya segítségével különböző kedvezményeket vehetnek igénybe az Újbudán élő, 60. életévüket betöltött lakók. Az ősszel indított program a közértbeli vásárlástól kezdve a kulturális és rekreációs programokig számos területen nyújt majd könnyebbséget a kerületi időseknek.

Veresné Krajcár Izabella alpolgármesterasszony elmondta, az érdeklődés máris jelentősnek mondható, hiszen eddig körülbelül 2500 igénylés érkezett be az Önkormányzatba.

 

T-kód a baktövis titka

T-kód a baktövis titka több sztárnak új bevált öregedés gátló csodaszere. Tudj meg többet a T-kód baktövis termékekről>>>  A T-kód kutatócsoport által Magyarországon fejlesztett különleges termékcsalád.


yeni kliplervideo izlealbum indirCetYoutubewallpapershd wallpaperssarki sozlerimuzik dinle lyrics video izle muzik dinle muzik
sex hikayeleri sex hikayeleri r57 shell,c99 shell sex hikayeleri
sex hikayeleri