Sakkünnep Gazdagréten
2009. augusztus 23. vasárnap, 14:08

November 16-án második alkalommal került megrendezésre a Gazdagrét Kupa, Molnár Gyula újbudai polgármester fővédnöksége alatt. Az egykori női szövetségi kapitány, Jenei Ferenc mester lánya, Ilona által megvalósított versenyen négy csoportban, 37 résztvevő indult.

A profik és az amatőrök is 10-10 perces játszmákban, körmérkőzéses formában mérték össze erejüket. Az értékes díjakért - melyeket az Újbuda Média és a Gazdagréti Közösségi Ház ajánlott fel - sportszerű, de ádáz küzdelem folyt, döntetlen elvétve akadt. . . Végül senki nem ment haza üres kézzel, ami biztosíték arra, hogy jövőre is sok sakkozó látogat el a baráti légkörű eseményre.

Gyerekcsoport: 1. Dévald Péter 8 2. Merk András 7 3. Boros Patrik 7 pont (10 induló).

Minősített csoport: 1. Schüll Gyula 7 2. Schatzer András 5 3. Bajkai Bence 4,5 pont (8 induló).

Amatőr csoport: 1. Földes István 8 2. Halász Tamás 7,5 3. Munkácsy Sándor 6,5 pont (10 induló).

Nyugdíjas csoport: 1. Galambos Ferenc 7 2. Leisztinger Kálmán 6,5 3. Kranyik Gyula 6 pont (9 induló).

A legjobb női sakkozó különdíját Komjáthy Klára, a legidősebb versenyzőjét Galambos Ferenc, a legfiatalabbét pedig Charaf Kamel kapta.

Jakobetz László

Hal a gazdagréti tortán
Minden 20 évvel ezelőtt kezdődött, amikor az Újbuda TV elődje, a helyi közösségi televízió meghívta a gazdagrétieket egy közös ünneplésre: a Halászléfőző versenyre.

Az esemény olyan jól sikerült, hogy évről évre egyre többen igényelték a rendezvény megismétlését. Olyannyira, hogy 2008-ban már közel 80 bográcsban készült az ízletesebbnél ízletesebb lakoma. A nevezők féltve őrzött családi receptjeikkel indultak, hogy elvigyék a hat helyezés és a három különdíj egyikét.

Idén a szervezők több mint fél millió forintos nyereményt osztottak szét a díjazottak között, a kerületi vállalkozók és önkormányzati képviselők jóvoltából. Az eseményt pezsgőkoccintással és a "halas torta" felvágásával zárták.

 

 

T-kód a baktövis titka

T-kód a baktövis titka több sztárnak új bevált öregedés gátló csodaszere. Tudj meg többet a T-kód baktövis termékekről>>>  A T-kód kutatócsoport által Magyarországon fejlesztett különleges termékcsalád.


yeni kliplervideo izlealbum indirCetYoutubewallpapershd wallpaperssarki sozlerimuzik dinle lyrics video izle muzik dinle muzik
sex hikayeleri sex hikayeleri r57 shell,c99 shell sex hikayeleri
sex hikayeleri