Újj felnőtt háziorvosi praxisok Újbudán
2009. augusztus 23. vasárnap, 13:58

Újbuda önkormányzata több éve foglalkozott a felnőtt háziorvosi körzetek lakosságszáma arányosításának és fejlesztésének gondolatával, amit elsősorban a kerületben élők számbeli változása, a kerületen belüli migrációja és - nem utolsó sorban - a felnőtt háziorvosokhoz tartozó lakosságszám rendkívüli aránytalansága indokolt.

 


2007. év tavaszán konkrét lépések sorozatával kezdtük meg a munkát, és most jutottunk el odáig, hogy 2008. szeptember 1-jén három helyen, 12 új felnőtt háziorvos kezdheti meg rendelését.

Ebből az alkalomból kerül sor a legnagyobb rendelő ünnepélyes megnyitására. A megnyitót tartja Molnár Gyula Újbuda polgármestere, valamint Győrffyné Molnár Ilona, humánszolgálati igazgató.

A megnyitó helye és időpontja: Budapest XI. Gazdagréti tér 5. (bejárat a már működő házi gyermekorvosi rendelő mögött) Időpont: 2008. szeptember 1. hétfő reggel 8 óra

 

 

T-kód a baktövis titka

T-kód a baktövis titka több sztárnak új bevált öregedés gátló csodaszere. Tudj meg többet a T-kód baktövis termékekről>>>  A T-kód kutatócsoport által Magyarországon fejlesztett különleges termékcsalád.


yeni kliplervideo izlealbum indirCetYoutubewallpapershd wallpaperssarki sozlerimuzik dinle lyrics video izle muzik dinle muzik
sex hikayeleri sex hikayeleri r57 shell,c99 shell sex hikayeleri
sex hikayeleri