Nyáron indulnak a Budai fonódó munkálatai
2014. április 17. csütörtök, 09:09

Hamarosan megkezdődhet az egységes, észak- és dél budai városrészeket összekötő villamoshálózat építése. A fejlesztés lényege, hogy átszállás nélküli összeköttetést biztosítson Óbudáról Albertfalvára vagy akár Kelenföldre is. Az átépítés várhatóan 2015 közepéig tart.

 

Nyáron megkezdődhetnek a Budai Fonódó villamoshálózat munkálatai. A projektben a 17-es villamos egyesül három budai járattal – a 19-es, a 41-es és a 61-es villamossal –, így észak–déli irányban egész Budát átszelő vonalak jönnek létre.

Óbudáról átszállásmentes kötöttpályás kapcsolat lesz a Batthyány tér, a Széll Kálmán tér, a BAH-csomópont, a Móricz Zsigmond körtér, Albertfalva, valamint Kelenföld felé.

A fejlesztés során megújul a 17-es villamos vonalának infrastruktúrája is a Margit híd és a Tímár utca között, új pálya épül a jelenlegi Margit hídi végállomás és a Batthyány tér között - kiegészítve egy Bem téri megállóval -, illetve kapcsolat lesz a Széll Kálmán tér felé is.

A fejlesztés érinti a Széll Kálmán tér vágányhálózatát és kapcsolódik a tér rekonstrukciójához is. A 17-es villamos helyett pótlóbuszok járnak. Az átépítés várhatóan 2015 közepéig tart.

BKK - Újbuda

 

T-kód a baktövis titka

T-kód a baktövis titka több sztárnak új bevált öregedés gátló csodaszere. Tudj meg többet a T-kód baktövis termékekről>>>  A T-kód kutatócsoport által Magyarországon fejlesztett különleges termékcsalád.


yeni kliplervideo izlealbum indirCetYoutubewallpapershd wallpaperssarki sozlerimuzik dinle lyrics video izle muzik dinle muzik
sex hikayeleri sex hikayeleri r57 shell,c99 shell sex hikayeleri
sex hikayeleri