Több mint 1 milliárdos támogatás budapesti turisztikai fejlesztésekre
2013. december 12. csütörtök, 10:42

Dr. Bagdy Gábor fõpolgármester-helyettes
Bagdy Gábor főpolgármester-helyettes budapesti turisztikai fejlesztésekről számolt be a  Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 40. közgyűlésén.

 

A városvezető elmondta: az élhető város fontos eleme, hogy a közterületek megújuljanak, ezért ilyen projektre jelentős forrásokat szán a főváros vezetése az úgynevezett TÉR-KÖZ program keretében. Ezekre a turisztikával is kapcsolatos projektekre megítélt fővárosi támogatás összege meghaladja az 1,6  5 milliárd forintot.

Bagdy Gábor

Bagdy Gábor főpolgármester-helyettes a  Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 40. közgyűlésén

Bagdy Gábor az eseményen tartott beszédében említette a fővárosi gyógyfürdők rekonstrukcióját is, köztük a Rudas fürdő déli szárnyának, az egykori palackozóüzemnek a felújítását.  A főpolgármester-helyettes további turizmust fellendítő projektnek nevezete a gyalogosbarát belváros kialakítását és a jövő tavasszal induló közbringarendszert is.

Forrás:budapest.hu

 

T-kód a baktövis titka

T-kód a baktövis titka több sztárnak új bevált öregedés gátló csodaszere. Tudj meg többet a T-kód baktövis termékekről>>>  A T-kód kutatócsoport által Magyarországon fejlesztett különleges termékcsalád.


yeni kliplervideo izlealbum indirCetYoutubewallpapershd wallpaperssarki sozlerimuzik dinle lyrics video izle muzik dinle muzik
sex hikayeleri sex hikayeleri r57 shell,c99 shell sex hikayeleri
sex hikayeleri