Megújul a budapesti Rudas fürdõ déli szárnya
2013. november 05. kedd, 08:26

Budapest egyik legjellegzetesebb városképi, műemléki és idegenforgalmi szempontból kiemelt területén megindulhat a Rudas fürdő déli szárnyának rekonstrukciója .

 

Rudas fürdő

Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. októberben megkezdi a Rudas Gyógyfürdő déli szárnyának rekonstrukcióját. A rekonstrukció elsődleges célja a palackozó üzem fürdőhöz való csatolása, épületének felújítása és a fürdő profiljához illő funkciókkal való ellátása.

A beruházás során kialakítandó földszinti medencetérben két közepes méretű és két kisebb (merülő) medencét építenek. Ez a terület a meglévő uszodából közvetlen átjárási lehetőséggel lesz elérhető. Az emeleten egy, az utcáról is megközelíthető, 232 m2 területű étterem várja majd a vendégeket. A tetőteraszon napozóterasz és jacuzzi fog üzemelni. A pinceszinten lesz a gépészeti tér, az étterem konyhaüzemi helyiségei és a vendégeket kiszolgáló mosdók. A jelenlegi uszodához csatlakozó vendég- és személyzeti öltözőket magába foglaló épületrészben pedig létrejön egy több mint 500 m2 területű szaunavilág.


Forrás: budapest.hu

 

T-kód a baktövis titka

T-kód a baktövis titka több sztárnak új bevált öregedés gátló csodaszere. Tudj meg többet a T-kód baktövis termékekről>>>  A T-kód kutatócsoport által Magyarországon fejlesztett különleges termékcsalád.


yeni kliplervideo izlealbum indirCetYoutubewallpapershd wallpaperssarki sozlerimuzik dinle lyrics video izle muzik dinle muzik
sex hikayeleri sex hikayeleri r57 shell,c99 shell sex hikayeleri
sex hikayeleri