Vízcső-rekonstrukció forgalmirend-változással a XI. kerületben
2013. június 27. csütörtök, 08:29

A Fővárosi Vízművek Zrt. 2013. július 1-jétől várhatóan október 30-ig vízvezeték-rekonstrukciós munkálatokat végez a XI. kerületben, a Kelenhegyi út – Mányoki út – Orlay utca - Bartók Béla út – Csíky utca - Budafoki út és a Műegyetem területén. A munkálatok során 900 m hosszúságban megújul egy 1000 mm átmérőjű Sentab és egy 200 mm átmérőjű azbesztcement vezeték. A felújítási munkálatok alatt a vízszolgáltatást zavartalanul biztosítjuk.

 

 

Jelentősebb forgalomkorlátozás a Bartók Béla út és Budafoki út kereszteződésében várható, a nyári időszakban. A rekonstrukció ideje alatt, július eleje és október 30. között az érintett útszakaszokon forgalmirend-változások lépnek életbe, melyek miatt az autósok, valamint a tömegközlekedést igénybe vevők megnövekedett menetidőre számíthatnak. A többi utcában a kivitelezés ideje alatt ideiglenes útlezárásokkal kell számolni: Az ott lakók, valamint a megkülönböztető jelzéssel ellátott gépjárművek behajtását azonban ebben az időszakban is biztosítani fogjuk.

A forgalmirend-változásokkal kapcsolatos naprakész információkról a Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatja a közlekedőket.

Társaságunk a vízlelőhelyektől egészen a csapokig garantálja a kiváló vízminőség folyamatos fenntartását, aminek elengedhetetlen feltétele a vízhálózat tervszerű felújítása. A rekonstrukciós munkák elvégzése hosszú időre biztosítja a kerület lakosainak a megszokott magas színvonalú, biztonságos vízszolgáltatást.

A munkák pontos ütemezésével kapcsolatos bővebb információk a www.vizmuvek.hu honlapon állnak rendelkezésre.

Szíves türelmüket és megértésüket köszönjük, az okozott kellemetlenségekért elnézésüket kérjük!

Fővárosi Vízművek Zrt.

Vízvonal: 06-40 247 247

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

T-kód a baktövis titka

T-kód a baktövis titka több sztárnak új bevált öregedés gátló csodaszere. Tudj meg többet a T-kód baktövis termékekről>>>  A T-kód kutatócsoport által Magyarországon fejlesztett különleges termékcsalád.


yeni kliplervideo izlealbum indirCetYoutubewallpapershd wallpaperssarki sozlerimuzik dinle lyrics video izle muzik dinle muzik
sex hikayeleri sex hikayeleri r57 shell,c99 shell sex hikayeleri
sex hikayeleri