A zöld kávé és a cukorbetegség
2013. május 10. péntek, 14:39

zöld kávéA közelmúltban Dr. Oz azt állította, hogy a zöld kávébab segít felgyorsítani a fogyást és az új tudományos kutatások is igazolták, hogy a zöldkávé egy olyan erős antioxidáns, ami jelentősen hozzájárul a súlyvesztéshez és a vércukorszint szabályozásához.

A zöld kávé legfőbb jellemzője, hogy nyers, még zöld kávébabból állítják elő. A kávé ugyan a pörköléstől nyeri el kiváló ízét, a folyamat során a szemekben található értékes klorogénsav lebomlik, ami egyébként a gyors súlyvesztést eredményezi.

“Sajnos a hagyományos nem jó forrása a klorogénsavnak. Míg a zöld kávészemek pörkölésével a kávé természetes keserű íze létrehozható, addig sajnos a klorogénsav jelentős része is távozik. Ezért a zöld kávé továbbra is az egyik legjobb természetes forrása a klorogénsavnak” - állítja Bob Meyer, a Harvard Medical School kutatója.

Ma sokan úgy vélik, hogy az emberek többsége túl sok kávét iszik, ami egészségtelen, de ez az állítás csak részben igaz. A tiszta zöldkávé kivonat egyik legegészségesebb termék, amivel még fogyni is lehet. A zöld kávé kivonatának fogyasztása számos előnnyel jár. A legújabb vizsgálatok kimutatták, hogy a zöld kávé fogyasztásával irányíthatóvá válik a testsúly, a vércukorszint, a vérnyomás és a koleszterinszint is.

A zöld kávé előnyösen hat a glikémiás reakciókra, a klorogénsav gátolja egy enzim felszabadulását, ami elősegítené a cukor képződését a májban. A klorogénsav tehát csökkenti a glikémiás zavarokat, emellett normalizálja a vércukorszintet és a koleszterinszintet is.

http://zold-kave.com

 

T-kód a baktövis titka

T-kód a baktövis titka több sztárnak új bevált öregedés gátló csodaszere. Tudj meg többet a T-kód baktövis termékekről>>>  A T-kód kutatócsoport által Magyarországon fejlesztett különleges termékcsalád.


yeni kliplervideo izlealbum indirCetYoutubewallpapershd wallpaperssarki sozlerimuzik dinle lyrics video izle muzik dinle muzik
sex hikayeleri sex hikayeleri r57 shell,c99 shell sex hikayeleri
sex hikayeleri