Közlekedési változások decemberben
2012. december 03. hétfő, 10:08

A decemberi hétvégéken a munkanap-áthelyezések és az ünnepek közeledtével megnövekvő forgalom miatt hétvégenként a megszokottnál sűrűbb menetrend szerint közlekednek a budapesti közösségi közlekedés járatai.

Az év végi ünnep körüli zavartalan pihenés érdekében decemberben két munkanap-áthelyezés is lesz. Ennek értelmében december 1-jén és december 15-én (mindkét nap szombatra esik) munkanap lesz; míg december 24., hétfő és december 31., hétfő szabadnap.

A munkanap-áthelyezés miatt módosul a budapesti közösségi közlekedési járatok menetrendje is:
• november 30., péntek: a járatok a munkanapi, hétfőtől csütörtökig érvényes menetrend szerint közlekednek;
• december 1., szombat: a járatok az iskolaszüneti időszakban érvényes pénteki menetrend szerint közlekednek;
• december 14., péntek: a járatok a munkanapi, hétfőtől csütörtökig érvényes menetrend szerint közlekednek;
• december 15., szombat: a járatok az iskolaszüneti időszakban érvényes pénteki menetrend szerint közlekednek.

A Budapesti Közlekedési Központ által kezelt közterületi parkolóhelyeken december 1-jén és december 15-én, szombaton a megszokott munkanapi rend szerint fizetni kell a várakozásért. December 24-én, hétfőn és december 31-én, hétfőn a BKK által üzemeltetett közterületi parkolóhelyeken azonban nem kell fizetni a parkolásért


A karácsonyt megelőző hétvégék várhatóan megnövekedő utasforgalmához igazodóan sűrítenek egyes járatokat, illetve szóló autóbuszok helyett nagyobb befogadóképességű csuklós autóbuszokat indítanak egyes villamos-, trolibusz és autóbusz-járatokon.

December 8- 9-én, 16-án, valamint december 22-23-án, szombaton és vasárnap sűrűbben közlekednek a 4-es, a 6-os, a 18-as, a 47-es, a 49-es, az 50-es és a 61-es villamosok, a 80-as trolibusz és az 58-as autóbusz.

 

T-kód a baktövis titka

T-kód a baktövis titka több sztárnak új bevált öregedés gátló csodaszere. Tudj meg többet a T-kód baktövis termékekről>>>  A T-kód kutatócsoport által Magyarországon fejlesztett különleges termékcsalád.


yeni kliplervideo izlealbum indirCetYoutubewallpapershd wallpaperssarki sozlerimuzik dinle lyrics video izle muzik dinle muzik
sex hikayeleri sex hikayeleri r57 shell,c99 shell sex hikayeleri
sex hikayeleri