Új helyen nyitotta meg kapuit a Csodák Palotája
2012. november 19. hétfő, 10:08

A XXII. kerületbe költözött a Csodák Palotája.
A Millenáris Parkból a XXII. kerületi Campona Bevásárló- és Szórakoztatóközpontba költözött a Csodák Palotája. Az ünnepélyes megnyitóra november 10-én, szombaton került sor.
Egy bő hónapos felújítást és egy költözést követően ismét látogatható a Csodák Palotája. A létesítmény vendégeinek a továbbiakban a Millenáris Park helyett a XXII. kerületi Campona Bevásárló- és Szórakoztatóközpont felé kell venni az irányt. A Csodák Palotája 1500 négyzetméteres kiállítótérrel rendelkezik, ahol közel 100 játék és interaktív eszköz található meg tematikus elrendezésben. A tárlat az érdeklődőket többek között a mechanika, a fény, az elektromosság, a logika és a hangok különleges világába kalauzolja el, leginkább játékos formában.

A Csodák Palotája új helye a Campona
A Millenáris Parkból a Camponába költözött a Csodák Palotája

A november 10-i ünnepélyes megnyitón részt vett Szabolcs Attila, Budafok-Tétény polgármestere is, aki örömét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a XXII. kerületbe költözött a Csodák Palotája, hiszen így még többen látogathatják és ismerhetik meg ezt a városrészt. Németh Zoltán országgyűlési képviselő arra hívta fel a figyelmet, hogy milyen fontos a fiatal nemzedéket játékos formában megismertetni a természettudományokkal.forrás: MTI

 

T-kód a baktövis titka

T-kód a baktövis titka több sztárnak új bevált öregedés gátló csodaszere. Tudj meg többet a T-kód baktövis termékekről>>>  A T-kód kutatócsoport által Magyarországon fejlesztett különleges termékcsalád.


yeni kliplervideo izlealbum indirCetYoutubewallpapershd wallpaperssarki sozlerimuzik dinle lyrics video izle muzik dinle muzik
sex hikayeleri sex hikayeleri r57 shell,c99 shell sex hikayeleri
sex hikayeleri