Hétfőtől teljes vonalon közlekedik a 4-es és a 6-os villamos
2012. november 05. hétfő, 10:39

Befejeződött a Nagykörúti - a Blaha Lujza tér M és a Corvin-negyed M közötti - pályaszakasz részleges felújítása. A megújult pályán csökken a villamosok menetideje, gyorsabbá válik az utazás, valamint a villamosok is csendesebben közlekednek.

A BKV által végzett pályafelújítás célja a leromlott állapotú villamospálya felújítása, ezáltal az utazási komfort növelése és a sebességkorlátozások megszüntetése volt.

A felújítás eredményeként a József utca és az Üllői út közti szakaszon összesen mintegy 1100 méter hosszú sebességkorlátozás szűnik meg, ezáltal csökken a villamosok menetideje és gyorsabbá válik utasaink utazása. A felújítási munkák érintették a csomópontokat is: a József utca és az Üllői út közé eső útátjárókon kívül a Bérkocsis utcai kereszteződést is átépítették, így a gépjárművel közlekedők számára szintén előnyös a fejlesztés. A megépülő villamosvágányok egységes bazaltbeton burkolatot kaptak, a beépülő új anyagok pedig, a villamosok jelenleginél csendesebb közlekedését is elősegítik, csökkentve a környéken élők zajterhelését.

 

T-kód a baktövis titka

T-kód a baktövis titka több sztárnak új bevált öregedés gátló csodaszere. Tudj meg többet a T-kód baktövis termékekről>>>  A T-kód kutatócsoport által Magyarországon fejlesztett különleges termékcsalád.


yeni kliplervideo izlealbum indirCetYoutubewallpapershd wallpaperssarki sozlerimuzik dinle lyrics video izle muzik dinle muzik
sex hikayeleri sex hikayeleri r57 shell,c99 shell sex hikayeleri
sex hikayeleri