Illetéktelenek hivatkoznak a Főtávra
2012. október 18. csütörtök, 08:39

Lakossági bejelentés érkezett arról, hogy a Főtávra hivatkozva próbáltak illetéktelenek bejutni lakásokba, elsősorban a III. kerületben. Az ügyintézésért és az adatellenőrzésért cserébe díjkedvezményt ajánlottak.

A Főtáv ezúton hívja fel a lakosság figyelmét, hogy semmilyen helyszíni ügyintézési, adatellenőrzési tevékenységet nem végez, ezért aki a fentiekre, vagy hasonló okokra hivatkozva kíván bejutni az épületbe, azt a lakók ne engedjék be.

A Főtávnak ma már egyetlen olyan szolgáltatása sincs, amelyért a szakemberek a helyszínen készpénzt kérnének el. Semmi esetre sem köthető tehát a Főtávhoz, ha ilyen esettel találkoznak a fogyasztók, ezért a szolgáltató kéri, hogy amennyiben ilyet tapasztalnak, haladéktalanul jelezzék neki telefonos ügyfélszolgálatán, a 06 40 200 108-as számon, vagy e-mailben a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , ill. bejelenthetik személyesen is bármelyik ügyfélszolgálati irodáján, ill. értesítsék a rendőrséget is.

BVK Holding Zrt. – Főtáv Zrt. (2012. 09. 17.)

 

T-kód a baktövis titka

T-kód a baktövis titka több sztárnak új bevált öregedés gátló csodaszere. Tudj meg többet a T-kód baktövis termékekről>>>  A T-kód kutatócsoport által Magyarországon fejlesztett különleges termékcsalád.


yeni kliplervideo izlealbum indirCetYoutubewallpapershd wallpaperssarki sozlerimuzik dinle lyrics video izle muzik dinle muzik
sex hikayeleri sex hikayeleri r57 shell,c99 shell sex hikayeleri
sex hikayeleri