Teljesen megújulhat néhány éven belül a Lánchíd
2012. szeptember 10. hétfő, 09:09

Komplex felújításon eshet át a Lánchíd.
A Margit híd után a Lánchíd lehet a következő dunai átkelő a fővárosban, mely nagyobb felújításon eshet át. A tervek szerint a Lánchíd rekonstrukciója legkésőbb 2015 elején kezdődhet meg, és 10 milliárd forintba kerülne.


Kritikus állapotba került a Lánchíd állapota, így elkerülhetetlenné vált a felújítása - értesült a Népszabadság. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közelmúltban készített tanulmánya szerint Budapest egyik legimpozánsabb átkelőjén utoljára 10 éve végeztek el komolyabb korszerűsítést, mára azonban egyértelművé vált, hogy teljes felújításra szorul a híd. A tervek szerint a szigetelések, a dilatációs szerkezetek és a lánckötegek cseréjén túl szükségessé vált a járda és az úttest burkolatának felújítása, továbbá a korrózió elleni védelem jegyében is intézkedéseket kell tenni. Mindemellett bicikliút kialakítására is sor kerülhet.

A Lánchíd felújítását két és fél - három éven belül kezdik meg.
Tízmilliárd forintból újulhat meg a Lánchíd

A Lánchíd komplex rekonstrukcióját célzó program várhatóan 2014 végén vagy 2015 elején kezdődhet meg, a munkák pedig nagyjából egy-másfél évig tartanak majd. A 10 milliárd forintos beruházás ideje alatt a forgalmat a környező hidakra, vagyis a Margit hídra és az Erzsébet hídra terelnék át.Forrás:BPN.hu

-W-

 

T-kód a baktövis titka

T-kód a baktövis titka több sztárnak új bevált öregedés gátló csodaszere. Tudj meg többet a T-kód baktövis termékekről>>>  A T-kód kutatócsoport által Magyarországon fejlesztett különleges termékcsalád.


yeni kliplervideo izlealbum indirCetYoutubewallpapershd wallpaperssarki sozlerimuzik dinle lyrics video izle muzik dinle muzik
sex hikayeleri sex hikayeleri r57 shell,c99 shell sex hikayeleri
sex hikayeleri