Lezárultak a Budai Vár-barlang felújítási munkái
2012. július 05. csütörtök, 12:02

Európai uniós támogatás segítségével újult meg az I. kerületi Budai Vár-barlang. A projektzáró rendezvényre június 28-án kerül sor, amikor az érdeklődőknek a létesítmény látogatására is lehetőségük adódik.

Június 28-án tartják a Budai Vár-barlang felújításának ünnepélyes projektzáró rendezvényét. A beruházás megvalósítása 2010 júliusa és 2012 júniusa között zajlott le, a munkákhoz pedig a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság és a Budapest I. kerület Budavári Önkormányzat konzorciuma európai uniós támogatást kapott. A Budai Vár-barlang és a Rácskai-barlang állagmegóvása csaknem 370 millió forintba került.

 

 

 

A Budai Vár-barlang felújítása közel 370 millió forintba került

 

A csütörtöki projektzáró eseményen a helyieknek lehetőséget biztosítanak arra, hogy a felújított barlang bizonyos részeit megtekinthessék. A sétára előzetes jelentkezés szükséges, a 20-25 fős csoportok pedig délután 2 és 4 óra között félóránként indulnak.Forrás:bpn.hu

 

T-kód a baktövis titka

T-kód a baktövis titka több sztárnak új bevált öregedés gátló csodaszere. Tudj meg többet a T-kód baktövis termékekről>>>  A T-kód kutatócsoport által Magyarországon fejlesztett különleges termékcsalád.


yeni kliplervideo izlealbum indirCetYoutubewallpapershd wallpaperssarki sozlerimuzik dinle lyrics video izle muzik dinle muzik
sex hikayeleri sex hikayeleri r57 shell,c99 shell sex hikayeleri
sex hikayeleri