Ismét látogatókat fogad a margitszigeti víztorony
2012. május 14. hétfő, 09:18

Május 2-án ismét megnyitotta kapuit a Margitsziget egyik jelképének számító víztorony. A kiállítóhelyként és kilátóként is funkcionáló épületet Tarlós István adta át.

Megépülésének 101. évében újra látogatókat fogad a margitszigeti víztorony. Tarlós István, Budapest főpolgármestere az átadási ünnepségen elmondta, hogy a létesítmény a főváros egyik pótolhatatlan adottságának, valamint a Margitsziget jelképének számít. Hozzátette, hogy a víztorony kívülről felújításra szorul, de a főváros vezetése ennek ellenére semmiképpen sem akar megválni az épülettől. Bán Teodóra, a víztorony üzemeltetéséért felelős Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatójának tájékoztatása szerint a műemléki jellegű épület ezentúl nem csak a varázslatos panorámájával nyűgözi le látogatóit, ugyanis a belsejében elhelyezett harmincöt projektor egy óra alatt három kiállítást vetít a falakra.

 

 

 

Tarlós István és Bán Teodóra adta át a margitszigeti víztornyot (Fotó: MTI)

 

A kiállítások egészen a szezon végéig megtekinthetőek lesznek. Közülük a fölszinten Kovács Ferenc programozó animációs képei, az első emeleten Mervai Márk fotói, a második szinten pedig Jankovics Marcell animációs filmjeinek képeit tekinthetik meg a vendégek. Bán Teodóra kifejtette, hogy a víztorony tetején, a víztartály helyén a jövőben kávézó kerül kialakításra.Forrás:BPN

 

-W-

 

T-kód a baktövis titka

T-kód a baktövis titka több sztárnak új bevált öregedés gátló csodaszere. Tudj meg többet a T-kód baktövis termékekről>>>  A T-kód kutatócsoport által Magyarországon fejlesztett különleges termékcsalád.


yeni kliplervideo izlealbum indirCetYoutubewallpapershd wallpaperssarki sozlerimuzik dinle lyrics video izle muzik dinle muzik
sex hikayeleri sex hikayeleri r57 shell,c99 shell sex hikayeleri
sex hikayeleri