Budapest vonzza a legtöbb külföldi MBA-hallgatót a régióban
2012. április 20. péntek, 08:29

Ez nemcsak a programok magas színvonalának, hanem a feltörekvő piacon szerezhető tapasztalatoknak is köszönhető - írta pénteki számában a Napi Gazdaság.

A Budapesti Corvinus Egyetem és a Közép-európai Egyetem (CEU) üzleti iskolájába már most többen jelentkeztek teljes idős MBA-képzésre, mint tavaly - írta a lap.

Az intézmények ezt elsősorban a külföldi hallgatók növekvő érdeklődésével magyarázzák. Egy külföldi álláskereső sokkal jobban érvényesülhet egy jó hírű budapesti üzleti iskolában szerzett MBA-diplomával, mint ha ugyanezt egy másodvonalbeli amerikai egyetemen szerezné meg - mondta a lapnak Buzády Zoltán, a CEU Business School docense, az MBA-programok igazgatója. A lap szerint a magyar munkaerőpiacon kevés munkavállaló és munkaadó gondolkozik e képzési formában.Forrás:Gazdaságirádió

 

T-kód a baktövis titka

T-kód a baktövis titka több sztárnak új bevált öregedés gátló csodaszere. Tudj meg többet a T-kód baktövis termékekről>>>  A T-kód kutatócsoport által Magyarországon fejlesztett különleges termékcsalád.


yeni kliplervideo izlealbum indirCetYoutubewallpapershd wallpaperssarki sozlerimuzik dinle lyrics video izle muzik dinle muzik
sex hikayeleri sex hikayeleri r57 shell,c99 shell sex hikayeleri
sex hikayeleri