Visszavásárolják a Fővárosi Vízműveket
2012. március 26. hétfő, 12:35

Mandátumot adott a Fővárosi Közgyűlés Tarlós István főpolgármesternek a Fővárosi Vízművek kisebbségi részvénycsomagjának visszavásárlásáról szóló megállapodás megkötésére a hétfői rendkívüli ülésen.

A zárt napirendi pontként tárgyalt határozat részleteiről délután 2 órakor tart sajtótájékoztatót a főpolgármester.

MSZP: A vízművek is állami kézbe kerülhet

 

Az MSZP szerint a Fővárosi Vízművekkel kapcsolatban a legfontosabb kérdés, hogy a kisebbségi részvénycsomag visszaszerzése után állami kézbe kerül-e a közművállalat; mivel nem tudják, hogy a város számára előnyös-e a visszavétel, ezért a szocialisták tartózkodni fognak a szavazáson.

 

Horváth Csaba, az MSZP frakcióvezetője a Fővárosi Közgyűlés hétfői rendkívüli ülésének szünetében tartott sajtótájékoztatón azt mondta, komoly kockázata van az állami kézbe kerülésnek, és így Budapest "többet veszíthet a réven, mint amennyit nyerhet a vámon".

 

Hozzátette: Tarlós István főpolgármester azt közölte, hogy csak a szerződés megkötése után készítenek kockázatelemzéseket és gazdasági számításokat. A frakcióvezető szerint azonban ilyet "okos ember nem csinál", számításokat előre kell készíteni.

 

Elmondása szerint az MSZP egyetért azzal, hogy jó kondíciókkal visszaszerezzék a vízművek külföldi kézben lévő részét, de egyetlen érdemi információt nem kaptak arról, hogy ez a város számára előnyös-e, ezért tartózkodni fognak a szavazáson.

 

Horváth Csaba közölte továbbá, a különböző intézmények államosítási folyamata miatt Budapest csődje elkerülhetetlen lehet, ha a főváros nem változtat hozzáállásán, és a párthatározatokat fogja támogatni a városlakók érdekeivel szemben.

 

 

 

MTI

 

T-kód a baktövis titka

T-kód a baktövis titka több sztárnak új bevált öregedés gátló csodaszere. Tudj meg többet a T-kód baktövis termékekről>>>  A T-kód kutatócsoport által Magyarországon fejlesztett különleges termékcsalád.


yeni kliplervideo izlealbum indirCetYoutubewallpapershd wallpaperssarki sozlerimuzik dinle lyrics video izle muzik dinle muzik
sex hikayeleri sex hikayeleri r57 shell,c99 shell sex hikayeleri
sex hikayeleri