Kezdődik a tavaszi nagytakarítás
2012. március 12. hétfő, 09:52

Már a héten megkezdte a tavaszi nagytakarítást a Fővárosi Közterület-Fenntartó Zrt. A Budapesti Városüzemeltetési Központ szóvivője elmondta: április végéig lemossák a hidakat, kitakarítják az aluljárókat és megállóhelyeket.

A Budapesti Városüzemeltetési Központ szóvivője elmondta: egy munkatervalapján kezdték meg a héten a tavaszi nagytakarítást. Elsőként azokat a helyeket teszik rendbe, ahol március 15-i megemlékezéseket tartanak.

 

Szűcs Panni közölte: a műtárgyakat, aluljárókat és kukákat is letakarítják a megszokott menetrend szerint. Március 25-én kezdik meg a hidak mosását, ezek közül a Margit híd lesz az első - tette hozzá.

 

A kerületi centrumokban és az idegenforgalom által érintett területeken úgynevezett faltól falig mosást végeznek, vagyis a járdákat és úttestet gépi és kézi erővel is letisztítják. Ezzel április végéig kell végezni - fejtette ki.

 

A szóvivő szerint rendet kell még tenniük a lakótelepeken és egyes BKV megállókban is.Forrás:Infórádió

 

T-kód a baktövis titka

T-kód a baktövis titka több sztárnak új bevált öregedés gátló csodaszere. Tudj meg többet a T-kód baktövis termékekről>>>  A T-kód kutatócsoport által Magyarországon fejlesztett különleges termékcsalád.


yeni kliplervideo izlealbum indirCetYoutubewallpapershd wallpaperssarki sozlerimuzik dinle lyrics video izle muzik dinle muzik
sex hikayeleri sex hikayeleri r57 shell,c99 shell sex hikayeleri
sex hikayeleri