Négy új kerékpárúttal bővült a főváros
2012. február 20. hétfő, 09:40

Csaknem 10 kilométerrel bővült a főváros kerékpárút-hálózata.
Négy új kerékpárút átadására került sor február 14-én, kedden Budapesten. A közel 10 kilométernyi útszakaszt magába foglaló beruházás a Budapesti Közlekedési Központ projektjei nyomán valósult meg.
Az újonnan átadott négy kerékpárút közül kettő a XVII. kerületben került kialakítása. A Pesti út 501. - Ferihegyi út és a Ferihegyi út - Hegyalatti utca közötti szakaszok összesen 7 kilométerrel bővítik a főváros hálózatát. A beruházásnak köszönhetően a Pesti út menti intézmények és Rákoscsaba összekapcsolódott a rákoskeresztúri városközponttal, a két új szakaszon pedig 66 kerékpártároló is helyet kapott.

A XVII. kerület mellett Csepelen és Újbudán létesült új kerékpárút.
Egy nap alatt négy új kerékpárutat adtak át Budapesten

A XVII. kerület mellett Csepel is új kerékpárúttal bővült az Ady Endre út sziget és Pesterzsébet közötti része. A két kerületet összekötő Gubacsi híd a kerékpáros közlekedők számára igen nagy veszélyt jelentett, ezen az állapoton javít a kedden átadott 1,3 kilométer hosszú, a Kossuth Lajos utcától kiinduló szakasz.

Az újbudai beruházás a Bogdánfy úton, az egyetemváros és a Petőfi híd budai hídfője között valósult meg, ahol az útburkolat is felújításon esett át. Az új szakasz a Karithy Frigyes, a Hamzsabégi és a Dombóvári úti kerékpárút-hálózathoz csatlakozik, de az Infoparkban lévő vonallal is kapcsolatot teremt.Forrás:BPN

-W-

 

T-kód a baktövis titka

T-kód a baktövis titka több sztárnak új bevált öregedés gátló csodaszere. Tudj meg többet a T-kód baktövis termékekről>>>  A T-kód kutatócsoport által Magyarországon fejlesztett különleges termékcsalád.


yeni kliplervideo izlealbum indirCetYoutubewallpapershd wallpaperssarki sozlerimuzik dinle lyrics video izle muzik dinle muzik
sex hikayeleri sex hikayeleri r57 shell,c99 shell sex hikayeleri
sex hikayeleri