Új adománybolt nyitotta meg kapuit a fővárosban
2012. február 09. csütörtök, 11:06

Már a XII. kerületben is leadhatják nem használt tárgyaikat a segítő szándékú emberek.
A XII. kerületében nyílt meg Budapest új adományboltja. A Közösségi Szociális Szövetkezet által működtetett létesítményben a segítő szándékú emberek ajánlhatják fel a már nem használt tárgyaikat adományként.


A Közösségi Szociális Szövetkezet MTI-nek adott tájékoztatása szerint az E-cherry nevű adománybolt az Alkotás utcában nyitotta meg kapuit. Az üzletben bárki leadhatja megunt vagy már nem használt tárgyait, legyen szó ruházati termékekről, könyvekről, dísztárgyakról, konyhai eszközökről, játékokról vagy sportszerekről. Egyedül nagyobb háztartási eszközök vagy bútorok leadására nincs lehetőség. A bolt az adakozó kedvű emberek által felhalmozott készlettel azokon próbál segíteni, akiknek nincs pénzük új és drága termékek vásárlására, hiszen itt jóval a piaci ár alatt juthatnak hozzá a kiszemelt tárgyakhoz.

A szegényebb sorsú emberek számára nyújt jó lehetőséget az E-cherry adománybolt Budapesten.
Játékoktól a ruházatig bármi felajánlható az E-cherry üzletnek

A XII. kerületi üzlet hasonló módon üzemel, mint az országban korábban nyílt adományboltok. Ezek mindegyike az angol charity shopok működésén nyugszik. Az E-cherry bolt számára bármikor lehet adományozni nyitvatartási idő alatt, előzetes egyeztetésre nincs szükség.Forrás:BPN

-W-

 

T-kód a baktövis titka

T-kód a baktövis titka több sztárnak új bevált öregedés gátló csodaszere. Tudj meg többet a T-kód baktövis termékekről>>>  A T-kód kutatócsoport által Magyarországon fejlesztett különleges termékcsalád.


yeni kliplervideo izlealbum indirCetYoutubewallpapershd wallpaperssarki sozlerimuzik dinle lyrics video izle muzik dinle muzik
sex hikayeleri sex hikayeleri r57 shell,c99 shell sex hikayeleri
sex hikayeleri