Környezetbarát fejlesztés valósult meg egy újbudai panelházban
2012. január 19. csütörtök, 09:47

Több mint negyedmilliárd forintból korszerűsítettek egy újbudai társasházat.
Energetikai korszerűsítést hajtottak végre egy 180 lakásos társasházban Budapest XI. kerületében, Újbudán. A beruházás több mint negyedmilliárd forintból valósult meg.


Újbudán, a Bartók Béla út 127-131. szám alatt lévő társasház már 2008-ban megkezdte az épület energetikai korszerűsítését célzó fejlesztéseket, akkor a fűtésrendszert modernizálták. Az ÖKO program keretében 2011 végére a társasház további beruházásokba fogott, melynek során a szakemberek kicserélték a lakások ablakait, napkollektorokat helyeztek el a tetőn, valamint komplex hőszigeteléssel látták el az egész épületet. A munkák eredményeként a ház 50-60 százalékos energiamegtakarítást érhet el, illetve 341 tonna széndioxidtól kíméli meg a környezetet.

Bencsik János, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium államtitkára szerint a környezetvédelmi előírásoknak való megfelelés hazánk egyik legfontosabb feladata lesz a jövőben.
Bencsik János, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium államtitkára

A beruházás 260 millió forintból valósult meg, melyből 133 millió forintot állami támogatásból fedeztek, a fennmaradó költségekből pedig Újbuda Önkormányzata is kivette a részét. Bencsik János, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium államtitkára a beruházást lezáró sajtótájékoztatón elmondta, hogy hazánk egyik fontos feladata lesz a közeljövőben, hogy a nemzetközi környezetvédelmi előírásoknak eleget tegyen.Forrás:Bpn.hu

-W-

 

T-kód a baktövis titka

T-kód a baktövis titka több sztárnak új bevált öregedés gátló csodaszere. Tudj meg többet a T-kód baktövis termékekről>>>  A T-kód kutatócsoport által Magyarországon fejlesztett különleges termékcsalád.


yeni kliplervideo izlealbum indirCetYoutubewallpapershd wallpaperssarki sozlerimuzik dinle lyrics video izle muzik dinle muzik
sex hikayeleri sex hikayeleri r57 shell,c99 shell sex hikayeleri
sex hikayeleri