Új biztosítási feltételek a BKV-nál
2011. december 29. csütörtök, 11:02

Felmondta a Generali-Providencia Biztosító Zrt.-vel az utasokra kötött biztosítást a BKV. A közlekedési társaság közleményében a cég nehéz gazdasági helyzetével indokolta a döntést, és kiemeli, hogy a szerződés megszüntetésével évi 50 millió forintot takarítanak meg.

Eddig a BKV Zrt. utasbaleset-biztosítása - a felelősségi viszonyok vizsgálata nélkül - limitált kártérítést nyújtott a jeggyel vagy bérlettel rendelkező utasok számára, amikor őket a BKV Zrt. üzemi területén (mozgólépcsőn, járművön, járműről történő le- és felszálláskor) valamilyen baleset érte. Ennek a biztosítástípusnak a felmondásával - a 2012. január 1-je után bekövetkező károk esetén - a jövőben azokban a helyzetekben nyújtanak fedezetet, amikor a káresetért a BKV felelős.

A BKV közleményében kiemeli: bárkinek a hibájából is éri kár az utast, továbbra is segítséget nyújtanak a káresetek rendezéséhez. Ezek bekövetkeztekor az eseményt - az eddigi gyakorlatnak megfelelően - a 15 napon belül kell bejelenteni a BKV Zrt.-nél.Forrás:InfoRádió

 

T-kód a baktövis titka

T-kód a baktövis titka több sztárnak új bevált öregedés gátló csodaszere. Tudj meg többet a T-kód baktövis termékekről>>>  A T-kód kutatócsoport által Magyarországon fejlesztett különleges termékcsalád.


yeni kliplervideo izlealbum indirCetYoutubewallpapershd wallpaperssarki sozlerimuzik dinle lyrics video izle muzik dinle muzik
sex hikayeleri sex hikayeleri r57 shell,c99 shell sex hikayeleri
sex hikayeleri