Átadták az 59-es villamos felújított szakaszát
2011. december 08. csütörtök, 09:24

A felújításoknak hála megszűnt a sebességkorlátozás az 59-es villamos egy kritikus szakaszán.
Megszűnt a sebességkorlátozás az 59-es villamos vonalának egy kritikus szakaszán, miután december 1-jén befejeződtek a felújítási munkák az Apor Vilmos tér és a Márton Áron tér között.
Az 59-es villamos Apor Vilmos tér és a Márton Áron tér közötti szakaszán november 2-án kezdődtek meg a munkálatok. A szakemberek a közel egy hónap alatt sín- és ágyazatcserét végeztek, továbbá felújították a rossz állapotban lévő útátjárókat, illetve kijavították a felsővezeték-hálózat néhány elemét. Ezenkívül átépítésre került a Süveg utcai peronpár is, de más peronokon is tevékenykedtek a Budapesti Közlekedési Központ és a Budapesti Közlekedési Vállalat munkatársai. A felújításra egyébként a két szervezet idei közös villamospálya-felújítást célzó projektjének köszönhetően került sor.


A munkákkal november 30-án készültek el a szakemberek, december 1-jétől pedig amellett, hogy feloldották az érintett szakaszon a vágányzárat, egyúttal megszűnt a sebességkorlátozás is. A BKV Zrt. december közepéig még Budapest több pontján is végez felújításokat, ám vágányzár elrendelésére emiatt várhatóan már nem lesz szükség.Forrás:BPN

-W-

 

T-kód a baktövis titka

T-kód a baktövis titka több sztárnak új bevált öregedés gátló csodaszere. Tudj meg többet a T-kód baktövis termékekről>>>  A T-kód kutatócsoport által Magyarországon fejlesztett különleges termékcsalád.


yeni kliplervideo izlealbum indirCetYoutubewallpapershd wallpaperssarki sozlerimuzik dinle lyrics video izle muzik dinle muzik
sex hikayeleri sex hikayeleri r57 shell,c99 shell sex hikayeleri
sex hikayeleri