Ismét látogatókat fogad a Budavári Labirintus
2011. december 01. csütörtök, 09:47

Négy hónapos kényszerpihenő után újra megnyitja kapuit a Budavári Labirintus.
Újra megnyitotta kapuit a Budavári Labirintus november 21-én. A létesítmény bezárását még július végén rendelték el, azóta a labirintus zárva tartott és látogatókat sem fogadhatott.


A Budavári Labirintust a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatósága nyitotta meg hétfőn, egyben tájékoztatást adtak arról, hogy a középkori kőemlékeket bemutató kiállítás ezentúl minden nap délelőtt tíz és este hét óra között lesz látogatható. Az elmúlt hónapok során a szakemberek több intézkedést is tettek annak érdekében, hogy ne történjen a korábbihoz hasonló természetkárosító tevékenység. A vörösborral működtetett Mátyás Borkút volt például az egyik, amely beavatkozást igényelt, itt ugyanis kellemetlen szag terjengett, a falakon pedig penészgomba-tenyészet volt látható. Emellett a látogatók biztonsága érdekében átvizsgálták a járatrendszer állékonyságát és sor került az elektromos berendezések teljes körű felülvizsgálatára is.


A Budai Vár alatt húzódó barlangrendszer a világon szinte egyedülálló képződmény. Az itt létrehozott kiállítóhelyet a rendőrséggel együttműködve július 29-én záratta be a Közép-Duna-völgyi Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség, indokolásuk szerint azért, mert az üzemeltető Budavári Labirintus Kft. nem fizetett bérleti díjat, nem rendelkezett a szükséges engedélyekkel, valamint kárt okozott a természeti képződményekben. A kényszerbezárás napközben, nyitvatartási időben történt, az éppen ott tartózkodó vendégeket pedig a helyszín azonnali elhagyására szólították fel.Forrás:BPN-

-W-

 

T-kód a baktövis titka

T-kód a baktövis titka több sztárnak új bevált öregedés gátló csodaszere. Tudj meg többet a T-kód baktövis termékekről>>>  A T-kód kutatócsoport által Magyarországon fejlesztett különleges termékcsalád.


yeni kliplervideo izlealbum indirCetYoutubewallpapershd wallpaperssarki sozlerimuzik dinle lyrics video izle muzik dinle muzik
sex hikayeleri sex hikayeleri r57 shell,c99 shell sex hikayeleri
sex hikayeleri