Befejeződött a Margit híd szárnyhídjának felújítása
2011. október 24. hétfő, 08:45

A híd legrosszabb állapotban lévő részét javították ki.
Átadták a felújított Margit híd szárnyhídját, ennek köszönhetően hamarosan újra a régi menetrend szerint közlekedhetnek a 26-os buszok, valamint immár kerékpárral is el lehet jutni a Margitszigetre.


Vitézy Dávid, a Budapest Közlekedési Központ vezérigazgatója a csütörtöki megnyitón úgy fogalmazott, hogy a szárnyhíd a Margit híd legrosszabb szerkezeti állapotban lévő egysége volt. A munkák eredményeként megújultak az acéltartók és maga a pályaszerkezet is, a 26-os busz pedig ismét a régi útvonalán fog közlekedni. A Margit híd felújítására szánt 6 milliárd forintos összegből négyet már lehívott a főváros - tette hozzá Vitézy Dávid.


A híd alatt kerékpáros alagút fut át

A Margit híd rekonstrukciós munkái 2009 nyarán kezdődtek meg, ekkor közel másfél évre teljesen lezárták az átkelőt a forgalom elől. Az autósok csak tavaly novemberben vehették újra birtokba, idén pedig a szárnyhíd mellett már átadták az új járdát is a gyalogosok részére, valamint a kerékpáros alagutat a budai hídfőnél. A Margit híd komplett felújításának dátuma várhatóan 2012. június 15-e lesz.Forrás:BPN.hu

 

T-kód a baktövis titka

T-kód a baktövis titka több sztárnak új bevált öregedés gátló csodaszere. Tudj meg többet a T-kód baktövis termékekről>>>  A T-kód kutatócsoport által Magyarországon fejlesztett különleges termékcsalád.


yeni kliplervideo izlealbum indirCetYoutubewallpapershd wallpaperssarki sozlerimuzik dinle lyrics video izle muzik dinle muzik
sex hikayeleri sex hikayeleri r57 shell,c99 shell sex hikayeleri
sex hikayeleri