Budapesten az idén háromezer lakás épül
2011. szeptember 19. hétfő, 08:26

Budapesten 169 projektben háromezer lakás épül idén, 40 százalékkal kevesebb, mint a tavaly, az átlagos projekt nagysága a válság előtti 30-40 lakásról 17-re csökkent- derül ki az OTP Jelzálogbank elemzéséből.
Az MTI-hez eljuttatott közleményben olvasható, hogy a vevők jelenleg 405 projekt 3400 azonnal beköltözhető lakásából válogathatnak. Ezek között a lakások között vannak még olyanok, amelyeket 2004 és 2005-ben adtak át és eddig üresen álltak.

Az OTP Jelzálogbank július végéig 1.500 eladott lakást regisztrált Budapesten
Budapesten 169 projektben háromezer lakás épül idén, 40 százalékkal kevesebb, mint a tavaly fotó:MTI
Az azonnal beköltözhető lakások közül a legtöbb, 600, a XIII. kerületben (Angyalföldön) található, a második helyen áll a XI. és a III. kerület következik, egyenként több mint 400 lakással.

Az azonnal beköltözhető lakások közül a legtöbb, 600, a XIII. kerületben (Angyalföldön) található, a második helyen áll a XI. és a III. kerület következik, egyenként több mint 400 lakással
Avevők jelenleg 405 projekt 3400 azonnal beköltözhető lakásából válogathatnak fotó:MTI
Az OTP Jelzálogbank július végéig 1.500 eladott lakást regisztrált Budapesten. Ebből közel 300 a XIV. kerületben, több mint 200 pedig a XI. kerületben kelt el.
A közleményből kitűnik, hogy a válság előtt az új lakások értékesítéséből 20-25 százalékkal részesedett a főváros budai oldala, mára ez az arány meghaladja a 30 százalékot.

Az árakról nehéz hiteles képet adni, a kínálati ár ugyanis nem azonos az adásvételi szerződésbe foglalttal, az alku ma már kötelező velejárója a lakásvásárlásnak - zárul az MTI-hez eljuttatott közlemény. (T.A)
forrás: MTI/MNO

 

T-kód a baktövis titka

T-kód a baktövis titka több sztárnak új bevált öregedés gátló csodaszere. Tudj meg többet a T-kód baktövis termékekről>>>  A T-kód kutatócsoport által Magyarországon fejlesztett különleges termékcsalád.


yeni kliplervideo izlealbum indirCetYoutubewallpapershd wallpaperssarki sozlerimuzik dinle lyrics video izle muzik dinle muzik
sex hikayeleri sex hikayeleri r57 shell,c99 shell sex hikayeleri
sex hikayeleri