Tarlós: megkezdődött a BKV talpraállítása
2011. augusztus 15. hétfő, 09:02

Feladat még van bőven, pánikra nincsen ok – mondta a Kossuth Rádiónak a főpolgármester.Még nem járt le a beígért határidő, senkinek nem kell aggódnia, időben megérkezik a BKV állami többlettámogatása – mondta a Kossuth Rádió hétfő reggeli műsorában a főpolgármester. Tarlós István a közlekedési vállalat helyzetével kapcsolatban arról beszélt, hogy egy csőd szélére került mamutcéget vettek át, amelynek megmentésére már több lépést tettek, de még nem sikerült talpraállítani. Feladat még van bőven, pánikra nincsen ok – fogalmazott.

A személyszállítási törvény hatályba lépésével különválaszthatják a megrendelői, a végrehajtói és az ellenőrzési feladatokat, és a BKV bizonyos tevékenységeit áthelyezik a Budapesti Közlekedési Központba – közölte Tarlós István, aki szeretné elérni, hogy a BKV közös menetrendet és tarifarendszer alakítson ki a Volánnal és a MÁV-val, és részben közös infrastruktúrát is használjanak. Hozzátette: ha ez megvalósul, sikerülhet új alapokra helyezni a fővárosi közlekedési társaság finanszírozását.

A főpolgármester elsődleges feladatnak nevezte a kishajóforgalom visszaállítását a Dunán, amely összefügg a szállodahajók kikötőinek megteremtésével. Tarlós István bízik benne, hogy már jövő tavasszal újra megélénkülhet a dunai hajóforgalom. A katamaránok beszerzésével kapcsolatban megjelent hírekre reagálva azt mondta: eddig nem merült fel ilyen megoldás.:mr1-kossuth.

 

T-kód a baktövis titka

T-kód a baktövis titka több sztárnak új bevált öregedés gátló csodaszere. Tudj meg többet a T-kód baktövis termékekről>>>  A T-kód kutatócsoport által Magyarországon fejlesztett különleges termékcsalád.


yeni kliplervideo izlealbum indirCetYoutubewallpapershd wallpaperssarki sozlerimuzik dinle lyrics video izle muzik dinle muzik
sex hikayeleri sex hikayeleri r57 shell,c99 shell sex hikayeleri
sex hikayeleri