Módosul a közlekedés a Gellért téren
2011. július 28. csütörtök, 09:32

Csütörtökön kezdődik a Szent Gellért rakparti villamossínek felújítása, ami miatt több BKV-járat útvonalát is módosítják.
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdai közleményében az áll: a pálya állapota a Döbrentei tér és a Szent Gellért tér között mára kritikussá vált, sebességkorlátozással tudnak csak közlekedni a szerelvények.

A nyári időszakban ezen a szakaszon gyakran felpúposodtak a sínek is, emiatt nem jártak a villamosok.

A felújítás első ütemében a csütörtökön kezdődő és várhatóan szeptember 15-ig tartó vágányzár miatt a 19-es villamos nem közlekedik, helyette a 49-es villamos vehető igénybe a Kelenföldi pályaudvartól, ez sűrítve közlekedik egyes napszakokban. A 41-es villamos a Kamaraerdő felől a Batthyány tér helyett a Szabadság hídon át a Deák Ferenc térre közlekedik. A 18-as villamosok megosztva, a Széll Kálmán tér és a Döbrentei tér, illetve a Savoya Park és Újbuda-központ (Bocskai út) között közlekednek. A villamosok helyett 18-41V jelzéssel pótlóbusz közlekedik a Batthyány tér és Újbuda-központ (Bocskai út) között.

A 86-os autóbuszok közlekedése is módosul, Óbuda felé a Szent Gellért téren a megszokott megállójuk helyett a villamosmegállóban állnak meg, míg a Döbrentei téren új megálló létesül a villamospótlóval közösen.

A felújítás során kicserélik a nagypaneles vágányokat, és modern, rugalmas gumiágyazású pályaszerkezetet építenek be, kicserélik a síneket, és a felső vezetékeket is felújítják.

A BKK az autósoknak azt javasolja, hogy ha lehet, kerüljék el a Szent Gellért rakpartot, mert jelentős torlódásokra kell számítani.

Forrás: MTI

 

T-kód a baktövis titka

T-kód a baktövis titka több sztárnak új bevált öregedés gátló csodaszere. Tudj meg többet a T-kód baktövis termékekről>>>  A T-kód kutatócsoport által Magyarországon fejlesztett különleges termékcsalád.


yeni kliplervideo izlealbum indirCetYoutubewallpapershd wallpaperssarki sozlerimuzik dinle lyrics video izle muzik dinle muzik
sex hikayeleri sex hikayeleri r57 shell,c99 shell sex hikayeleri
sex hikayeleri