Hétfőtől a BKV járművein újra együtt látnak el szolgálatot az ellenőrök és a munkájukat segítő közterület-felügyelők
2011. július 07. csütörtök, 08:28

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vasárnapi tájékoztatása szerint az ellenőrzés szigorításának köszönhetően jelentősen növekedtek a BKV bevételei.


Január közepétől három hónapon át már részt vettek az ellenőrzésben a közterület-felügyelők; a városvezetés a „sikeres próbaüzem" után döntött a további együttműködésről. Ennek alapján hétfőtől 6 és 20 óra között a BKV ellenőrei mellett félszáz közterület-felügyelő is járműre száll. A közterület-felügyelők hivatalos személyek, így ők igazoltathatják a „bliccelő", „potyázó" utasokat. A most induló akció hamarosan 31 járatra terjed majd ki.

A BKK közleménye szerint, részben az új, a korábbinál szigorúbb ellenőrzési rendszernek is köszönhetően sok év után először ismét növekednek a jegyár-bevételek. Vitézy Dávid, a BKK vezérigazgatója ezzel kapcsolatban vasárnap a hírTV-vel azt közölte: a jegyáremelések befagyasztásával és az ellenőrzés szigorításával sikerült elérni, hogy egymilliárd forinttal javult az első negyedévben a BKV bevétele, ami előrelépés az elmúlt évek pazarló gazdálkodása után.Forrás: hirtv-MTI

 

T-kód a baktövis titka

T-kód a baktövis titka több sztárnak új bevált öregedés gátló csodaszere. Tudj meg többet a T-kód baktövis termékekről>>>  A T-kód kutatócsoport által Magyarországon fejlesztett különleges termékcsalád.


yeni kliplervideo izlealbum indirCetYoutubewallpapershd wallpaperssarki sozlerimuzik dinle lyrics video izle muzik dinle muzik
sex hikayeleri sex hikayeleri r57 shell,c99 shell sex hikayeleri
sex hikayeleri