Ismét győzött az Újbuda Rebels
2011. május 19. csütörtök, 08:27

A Rebels hozta a kötelező győzelmet, míg a vendégek csapata ezúttal inkább csak "őrlángon égett". Egyhangú mérkőzésen nyertek a lázadók, így továbbra is veretlenül állnak a bajnokságban, a pontarányukon pedig tovább javítottak.

Az érme feldobást a veszprémiek nyerték, a választást a második félidőre halasztották, így a hazaiak kezdtek. Rögtön az első drive-ból egy Bóbis Szabolcs futással szereztek pontot, sikeres extra rúgással. A veszprémiek védelme leginkább falmunkában jeleskedett, de nem igazán találtak fogást a lázadókon. A zöld mezesek folyamatosan haladtak előre, passzokból Kocsis Péter, Farkas Zoltán, Végh Lőrinc és Wellner Gábor szerzett TD-ket, és a futások is gyönyörűen működtek. Az első félidő végére elérték a mercy rulet, így a mérkőzés második felében már gyorsan pörgött az óra.

A szünet után lehetőséget kaptak a cserejátékosok is, szinte minden poszton. Az eredményben ez némileg megmutatkozott, alább maradt a "pontdarálás", a harmadik negyed pedig mindössze egy-egy Rebels offense és defense drive-ból állt. A mérkőzés végére még sikerült egy TD-t szerezni a hazaiaknak, így az újoncok is hozzájárulhattak a sikerhez.

A Rebels a következő mérkőzését is hazai pályán játssza, akkor a Zalaegerszeg csapatát fogadják, akik ellen hasonló teljesítmény kell nyújtani a rájátszásba jutásért.

Köszönjünk a biztatást a szurkolóknak ezúttal is, és szeretettel várunk mindenkit két hét múlva, május 28-án a Tábor utcai sporttelepre!

Végeredmény:

48 : 0 (20 : 0, 21 : 0, 0 : 0, 7 : 0)

Újbuda Rebels

 

T-kód a baktövis titka

T-kód a baktövis titka több sztárnak új bevált öregedés gátló csodaszere. Tudj meg többet a T-kód baktövis termékekről>>>  A T-kód kutatócsoport által Magyarországon fejlesztett különleges termékcsalád.


yeni kliplervideo izlealbum indirCetYoutubewallpapershd wallpaperssarki sozlerimuzik dinle lyrics video izle muzik dinle muzik
sex hikayeleri sex hikayeleri r57 shell,c99 shell sex hikayeleri
sex hikayeleri