Nyomozás hűtlen kezelés ügyében a fővárosi tűzoltóságnál
2011. február 28. hétfő, 09:41

A Budapesti Rendőr-főkapitányság egy januárban tett feljelentés okán kezdett nyomozást a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság megújult riasztási rendszerével kapcsolatban. Annak okán, hogy a rendszer az összes többinél többe került, de mégsem működik a beígértnek megfelelően.


A rendszert 186,5 millió forintért vásárolták meg, azonban szinte semmit sem ér, mivel gyakran összeomlik. Emiatt feljelentést nyújtottak be a Nemzeti Nyomozó Irodához még januárban. Ez az új riasztási rendszer azóta sem lépett működésbe, mivel nem volt alkalmas a feladata elvégzésére.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság megerősítette a hírt, hogy a gazdaságvédelmi osztály hűtlen kezelés gyanújával nyomoz. A Fővárosi tűzoltóparancsnoksága pedig a rendőrséggel való közreműködés gyanánt nem ad ki további részleteket az üggyel kapcsolatban.Forrás:Bpn

 

T-kód a baktövis titka

T-kód a baktövis titka több sztárnak új bevált öregedés gátló csodaszere. Tudj meg többet a T-kód baktövis termékekről>>>  A T-kód kutatócsoport által Magyarországon fejlesztett különleges termékcsalád.


yeni kliplervideo izlealbum indirCetYoutubewallpapershd wallpaperssarki sozlerimuzik dinle lyrics video izle muzik dinle muzik
sex hikayeleri sex hikayeleri r57 shell,c99 shell sex hikayeleri
sex hikayeleri