Lassabban terjed az influenza Pest megyében
2011. február 17. csütörtök, 10:13

A korábbi időszakhoz képest mérsékelten, 7,8 százalékkal nőtt a múlt héten az influenzaszerű megbetegedéssel orvoshoz fordulók száma a főváros térségében, ennek ellenére tizenhárman kerültek kórházba.


Homor Zsuzsanna tájékoztatása szerint a régióban a 6. héten 11 ezer új beteg fordult orvoshoz influenzaszerű megbetegedéssel, ez „csupán" 7,8 százalékos emelkedést jelent egy hét alatt (a 4. és az 5. hét közötti növekedés 13,1 százalékos volt). A fertőzöttek 25 százaléka gyermek, 43 százaléka 15-34 éves, 25 százaléka középkorú, 7 százaléka hatvan éven felüli - tette hozzá a tiszti főorvos.

Lassabban terjed az influenza Pest megyében
Lassabban terjed az influenza Pest megyében

A múlt héten Pest megyében 13 esetben volt szükség kórházi felvételre. A súlyos tünetekkel, illetve szövődményekkel a kistarcsai, a váci, a ceglédi, a telki kórházban, illetve a törökbálinti tüdőgyógyintézetben ápolt betegek közül hárman gépi lélegeztetésre szorultak. A kórházba került influenzások zöme (tíz ember) a 30-64 éves korcsoportba tartozik, ketten 65 év felettiek, egy beteg 29 évesnél fiatalabb. Többségük valamelyik kockázati csoporthoz sorolható.Forrás: mno.hu

 

T-kód a baktövis titka

T-kód a baktövis titka több sztárnak új bevált öregedés gátló csodaszere. Tudj meg többet a T-kód baktövis termékekről>>>  A T-kód kutatócsoport által Magyarországon fejlesztett különleges termékcsalád.


yeni kliplervideo izlealbum indirCetYoutubewallpapershd wallpaperssarki sozlerimuzik dinle lyrics video izle muzik dinle muzik
sex hikayeleri sex hikayeleri r57 shell,c99 shell sex hikayeleri
sex hikayeleri