Oltóközpont-hálózat a bevásárlóközpontokban
2010. december 06. hétfő, 10:04

Országos oltóközpont-hálózat kezdi meg munkáját, melynek részeként - akár a karácsonyi bevásárlás során – bevásárlóközpontokban is megkapható az influenza elleni védőoltás pár perc alatt. A kezdeményezéstől a szakemberek azt várják, hogy a lakosság a jelenleginél jóval nagyobb arányban szerez védettséget az influenzaszezon előtt.

Erről Labancz László, a Sanofi Pasteur, a Sanofi Aventis-csoport vakcina üzletágának vezetője tájékoztatta vasárnap az MTI-t. A közlemény szerint először a Magyar Mikulás Alapítvány télapói kaptak oltást vasárnap délelőtt a MOM Parkban felállított oltóközpontban.

Az oltóközpont-hálózat az ország több bevásárlóközpontján kívül tucatnyi rendelőt is magában foglal.

Az oltóközpontok az Európában először elérhető új, szinte fájdalommentes, mikrotűs védőoltást kínálják, amelyek révén a szakemberek reményei szerint az oltási kedv tovább fokozható. A védőoltás az egészséges felnőttek számára több mint 90 százalékos védelmet nyújt – hangsúlyozta Labancz.MTI:INDEX

 

T-kód a baktövis titka

T-kód a baktövis titka több sztárnak új bevált öregedés gátló csodaszere. Tudj meg többet a T-kód baktövis termékekről>>>  A T-kód kutatócsoport által Magyarországon fejlesztett különleges termékcsalád.


yeni kliplervideo izlealbum indirCetYoutubewallpapershd wallpaperssarki sozlerimuzik dinle lyrics video izle muzik dinle muzik
sex hikayeleri sex hikayeleri r57 shell,c99 shell sex hikayeleri
sex hikayeleri