Nem drágul a tömegközlekedés Budapesten
2010. december 02. csütörtök, 09:33

Januárban nem emelkednek a BKV jegy- és bérletárai, közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

"Már az elmúlt évek tarifaemelései sem hozták meg a közlekedési vállalatnak a várt bevételt, 2008 óta a sorozatos tarifaemelések ellenére sem nőtt a cég bevétele, ezért 2011 januárjában a BKV jegy- és bérletárai változatlanok maradnak" - olvasható a közleményben.

Mint írták, "tizenöt éve 2011 az első olyan év", amikor januárban nem emelkednek a BKV tarifái.

Az új struktúrában a BKK feladata lesz a jegyek kibocsátása, ellenőrzése, így az új elektronikus jegyrendszer bevezetése, kialakítása is. A BKK gyökeres átalakításokat tervez a jegyértékesítés és -ellenőrzés területén, mely egyszerűsíti, igazságosabbá, hatékonyabbá teszi a jelenlegi elavult papíralapú rendszert.

A BKK vezetője, Vitézy Dávid már október végén utalt arra az MR1-Kossuth [1] 180 perc című műsorában, hogy nem terveznek tarifaemelést.Index/MTI

 

T-kód a baktövis titka

T-kód a baktövis titka több sztárnak új bevált öregedés gátló csodaszere. Tudj meg többet a T-kód baktövis termékekről>>>  A T-kód kutatócsoport által Magyarországon fejlesztett különleges termékcsalád.


yeni kliplervideo izlealbum indirCetYoutubewallpapershd wallpaperssarki sozlerimuzik dinle lyrics video izle muzik dinle muzik
sex hikayeleri sex hikayeleri r57 shell,c99 shell sex hikayeleri
sex hikayeleri