Elfogták a sorozatos autófeltörések elkövetőjét
2010. október 07. csütörtök, 08:38

2010 szeptemberében, a kerületi rendőrkapitányság nyomozói egy sorozatos gépkocsi feltörés elkövetőjét derítették fel a technikus és szakértő kollégákkal. Korábban arra figyeltünk fel, hogy a kerületben azonos módszerrel nyitott ki ismeretlen tettes ugyanolyan típusú személygépkocsikat és az utastérben lévő értékeket eltulajdonította.

2010 szeptemberében, a kerületi rendőrkapitányság nyomozói egy gépkocsi feltörés sorozat elkövetőjét derítették fel a technikus és szakértő kollégákkal.

Korábban arra figyeltünk fel, hogy a kerületben azonos módszerrel nyitott ki ismeretlen tettes ugyanolyan típusú személygépkocsikat és az utastérben lévő értékeket eltulajdonította.

A feltört autókon megkíséreltek technikus kollégáim nyomokat rögzíteni és szerencsére sikeresen tették.
Kettő olyan helyszín is volt, ahol a szakértők a rögzített ujjnyom töredékek alapján beazonosították a korábban már vagyon elleni bűncselekmények miatt eljárás alá vont tettest.

Ennek alapján a beazonosított személyt elfogtuk, aki beismerte, hogy a kerületben több mint 20 személygépkocsi zárját feszítette ki és vitte el az utastérben hagyott értékeket.
(Ebből az is tanulság, hogy értékeket hagyni az utastérben
felelőtlenség! Kérem ne tegyék!)

2010. október 4-én a Kék-fény adásában megtekinthetik az erről készített riportot, ahol az elkövető is nyilatkozik.

Jelenleg vizsgáljuk, hogy milyen más bűncselekményeket követett el az elkövető.

Köszönöm kollégáimnak a gyors, hatékony intézkedést.

Kérem, hogy amennyiben Önök gyanús körülményt észlelnek, jelezzék közvetlenül a XI. kerületi Rendőrkapitányság 24 órában elérhető ügyeletének a 06-1-381-4312-es telefonszámon (itt nem kell kapcsolásra várni, nem kell magnón tájékoztatást hallgatni).

Balázs Norbert - kapitányságvezető

 

T-kód a baktövis titka

T-kód a baktövis titka több sztárnak új bevált öregedés gátló csodaszere. Tudj meg többet a T-kód baktövis termékekről>>>  A T-kód kutatócsoport által Magyarországon fejlesztett különleges termékcsalád.


yeni kliplervideo izlealbum indirCetYoutubewallpapershd wallpaperssarki sozlerimuzik dinle lyrics video izle muzik dinle muzik
sex hikayeleri sex hikayeleri r57 shell,c99 shell sex hikayeleri
sex hikayeleri