Újbudai közlekedési gondok
2010. szeptember 13. hétfő, 08:39

Október végéig nem várható javulás Újbuda közlekedésében, mivel csak ekkor lesz kész az M1/M7 autópálya bevezetőszakaszát, valamint a Lágymányosi-hidat összekötő Andor utca felújítása - mondta az InfoRádiónak a XI. kerületi alpolgármester.Lakos Imre hozzátette: a helyzetet rontja, hogy a másik összekötő szakaszon, az Etele úton is munkálatok zajlanak.

Az Etele úti munkák szintén határidőre készülnek el, miközben a kelenföldi városközponthoz kapcsolódó metróberuházás is zajlik. Az ütemezés miatt sok bírálat érte a fővárost, mivel a nyári időszakban épp ezen a szakaszon folyt a legnagyobb bejövő forgalom az M1/M7-es autópálya bevezető szakasza felől - mondta az politikus az InfoRádiónak.

Lakos Imre szerint az Andor utca sorsa igen nehézkesen dőlt el, és végül már mindenki örült, hogy egyáltalán sikerült szerződést kötni.

A politikus szerint az M3-as bevezető szakasza mellett ez a legforgalmasabb bevezető útvonala a fővárosnak. Ha ezt a helyzetet nem tudják kezelni, akkor a nehézségek csak halmozódnak - tette hozzá.

Hozzátette: mielőbb meg kell épülnie a budaörsi virágpiacig járó metrónak, valamint a Csepelt Albertfalvával összekötő hídnak, mert amíg ezek nem készülnek el, nagyon nehéz lesz Dél-Budán közlekedni.Forrás:Zipp.hu:Inforádió

 

T-kód a baktövis titka

T-kód a baktövis titka több sztárnak új bevált öregedés gátló csodaszere. Tudj meg többet a T-kód baktövis termékekről>>>  A T-kód kutatócsoport által Magyarországon fejlesztett különleges termékcsalád.


yeni kliplervideo izlealbum indirCetYoutubewallpapershd wallpaperssarki sozlerimuzik dinle lyrics video izle muzik dinle muzik
sex hikayeleri sex hikayeleri r57 shell,c99 shell sex hikayeleri
sex hikayeleri