Szeptemberben újra fő a halászlé
2010. augusztus 23. hétfő, 08:32

Idén is lesz a már hosszú éves hagyományokkal rendelkező Gazdagréti Halászléfőző Verseny , most úgy látszik a meglehetősen nyárias hangulatú szeptemberben.


A versenyzők az online jelentkezéseket már most kitölthetik, de személyesen, illetve telefonon augusztus 2-tól lehet regisztrálni az ÚjbudaTV szerkesztőségében.


Minden 21 évvel ezelőtt kezdődött, amikor az Újbuda TV elődje, a helyi közösségi televízió, a TV 11 meghívta a gazdagrétieket egy közös ünneplésre, a Halászléfőző versenyre. A kezdeményezés sikerét jól mutatja, hogy évről évre egyre többen jelentkeztek, 2008-ban pedig már közel 80 bográcsban készült az ízletesebbnél ízletesebb lakoma. A nevezők féltve őrzött családi receptjeikkel indultak, hogy elvigyék a hat helyezés és a három különdíj egyikét.

Idén a szervezők a tavalyi számok tükrében közel 100 csapatot várnak, melyek között várhatóan számos régi versenyző is képviselteti magát, de nagy szeretettel várják az új próbálkozókat is. A jelentkezési lapot letölthetik weboldalunkról: http://www.ujbuda.hu/page.php?template=rendezvenyek, amelyet az \n // --> Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre kell elküldeni.
Személyes és telefonos jelentkezésekre augusztus 2-tól 10-16 óra között az Újbuda Televízió szerkesztőségében lesz lehetőség.

 

 

T-kód a baktövis titka

T-kód a baktövis titka több sztárnak új bevált öregedés gátló csodaszere. Tudj meg többet a T-kód baktövis termékekről>>>  A T-kód kutatócsoport által Magyarországon fejlesztett különleges termékcsalád.


yeni kliplervideo izlealbum indirCetYoutubewallpapershd wallpaperssarki sozlerimuzik dinle lyrics video izle muzik dinle muzik
sex hikayeleri sex hikayeleri r57 shell,c99 shell sex hikayeleri
sex hikayeleri