Lezárások, felújítások Újbudán
2010. július 08. csütörtök, 08:40

Újbudán a 4-es metró építése miatti korlátozásokhoz már hozzászoktunk: a Szent Gellért térnél, a Mórcz Zsigmond körtéren és a Bocskai úton az útszűkületek, illetve lezárások miatt sajnos a nyári szünetben is igen gyakori a csúcsforgalom.


Ezeken kívül a Fehérvári úton vágányépítési és útfelújítási munka lassítja a forgalmat, gyakran lépésben közlekednek az autók.

Az Andor utcai csomópontban nagyjából egy hete kezdték meg a villamospálya átépítését, ezért a Fehérvári úton a belső sávokat mindkét irányban 150 méter hosszan lezárták. A csomópontban az Andor utca felől jelenleg egyenesen nem lehet áthajtani. A villamosok azonban közlekednek, az utasoknak csak egy rövid szakaszon kell átszállniuk. Ez így lesz előreláthatólag július 9-ig.

Folytatódik továbbá a dél-budai tehermentesítő, azaz az Andor utca kiépítése is. Mint arról már korábban beszámoltunk, 2-szer 2 sávosra bővül a régóta túlterhelt Andor utca és a Galvani út, valamint a Fehérvári út és Szerémi út közötti szakasz. A Szerémi út és a Budafoki út közötti szakasz pedig 2+1 sávossá alakul. A felújítás során átépítik a forgalmi csomópontot és korszerűsítik a villamos-kereszteződéseket, a közvilágítást, a jelzőlámpa-rendszert. A beruházás összköltsége 3,5 milliárd forint, amelynek majdnem felét - pontosan 1,6 milliárd forintot - az Európai Unió fedezi. A kivitelezési munkálatok február 1-én kezdődtek, és ha minden a tervek szerint halad, október 30-ig be is fejeződnek.

B.A. Újbuda Média

 

T-kód a baktövis titka

T-kód a baktövis titka több sztárnak új bevált öregedés gátló csodaszere. Tudj meg többet a T-kód baktövis termékekről>>>  A T-kód kutatócsoport által Magyarországon fejlesztett különleges termékcsalád.


yeni kliplervideo izlealbum indirCetYoutubewallpapershd wallpaperssarki sozlerimuzik dinle lyrics video izle muzik dinle muzik
sex hikayeleri sex hikayeleri r57 shell,c99 shell sex hikayeleri
sex hikayeleri