Karórával" lehet belépni a legtöbb budapesti strandra
2010. június 17. csütörtök, 10:19

Új, úgynevezett karórás beléptetési rendszert vezettek be a fővárosi strandokon, fürdőkben - mondta az InfoRádiónak

a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. üzemeltetési igazgatója.

 

Kiss Ferenc hozzátette, nem a rendszer okolható azért, hogy a kánikulai hétvégén hosszú sorok alakultak ki a beléptetésnél, hanem az, hogy hirtelen több tízezren látogatták a strandokat.

Elsősorban a télen-nyáron nyitva tartó fővárosi fürdőkben vezettek be új beléptető rendszert, amelyről a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. üzemeltetési igazgatója elmondta: a belépéskor kapott "karórával" további szolgáltatásokat (például öltözőkezelést, masszást és egyéb kezeléseket) is igénybe lehet venni.

Bár többen panaszkodtak, hogy az új rendszer miatt nőttek a sorok a strandok és a fürdők bejáratainál, Kiss Ferenc hangsúlyozta: ez nem az új beléptető és pénztárrendszer miatt volt, hanem mert a kánikulai hétvégén rengetegen rohamozták meg a fürdőket.

Ilyen nagy forgalom egy évben csak egyszer-kétszer tapasztalható, és nincs olyan rendszer, amely megfelelően tudja ezt kezelni - mondta az üzemeltetési igazgató, aki kiemelte: mivel a legtöbb budapesti fürdő műemlékhelynek számít, csak korlátozott számú beléptető kapukat lehet felállítani.Forrás:Inforádió

 

T-kód a baktövis titka

T-kód a baktövis titka több sztárnak új bevált öregedés gátló csodaszere. Tudj meg többet a T-kód baktövis termékekről>>>  A T-kód kutatócsoport által Magyarországon fejlesztett különleges termékcsalád.


yeni kliplervideo izlealbum indirCetYoutubewallpapershd wallpaperssarki sozlerimuzik dinle lyrics video izle muzik dinle muzik
sex hikayeleri sex hikayeleri r57 shell,c99 shell sex hikayeleri
sex hikayeleri