Lopott autókat kerestek a polgárőrök
2010. november 22. hétfő, 09:51

A XI. kerületben a Lánglovagok Egyesület, a sashegyi polgárőrség és a Skorpió Bűnmegelőző Polgárőr Önkéntes Tűzoltó Egyesület kamerás, illetve kézi rendszámfelismerő rendszerrel pásztázta a rendszámokat.

 

 

A 7-es főúton egy sikkasztás miatt körözött autót találtak, Csepelen pedig egy Újbudáról ellopott kocsit. Mintegy 140 ezer parkoló, illetve közlekedő autót ellenőriztek egy nagyszabású akció keretében november 20-án Budapesten. Az Országos Polgárőr Szövetség Gépjármű-felderítő Szervezet tagegyesületei, a rendőrség, a pénzügyőrség, valamint Nemzetközi Autóvadász Közhasznú Egyesület a körözési nyilvántartásban szereplő járművek után kutattak.

A XI. kerületben a Lánglovagok Egyesület, a sashegyi polgárőrség és a Skorpió Bűnmegelőző Polgárőr Önkéntes Tűzoltó Egyesület kamerás, illetve kézi rendszámfelismerő rendszerrel pásztázta a rendszámokat. Ennek eredményeképpen a sashegyi polgárőrök a 7-es főúton egy sikkasztás miatt keresett Audi A8-ast szúrtak ki, amit a rendőrség fel is tartóztatott. Budapest egészének tekintetében további eredmény, hogy Csepelen az előző nap Újbudáról ellopott autót találtak, valamint további három, bűncselekmény miatt körözött jármű is előkerült. Emellett még számos forgalomból kivont vagy lejárt műszakival közlekedő autó lett megállítva, de öt olyan sofőrt is sikerült elcsípni, akik úgy ültek volán mögé, hogy el voltak tiltva a vezetéstől.

Lánglovagok Hírügynökség

 

T-kód a baktövis titka

T-kód a baktövis titka több sztárnak új bevált öregedés gátló csodaszere. Tudj meg többet a T-kód baktövis termékekről>>>  A T-kód kutatócsoport által Magyarországon fejlesztett különleges termékcsalád.


yeni kliplervideo izlealbum indirCetYoutubewallpapershd wallpaperssarki sozlerimuzik dinle lyrics video izle muzik dinle muzik
sex hikayeleri sex hikayeleri r57 shell,c99 shell sex hikayeleri
sex hikayeleri