Kerületi bűnügyek
2010. augusztus 05. csütörtök, 08:36

Július 26-án, az éjszakai órákban, a XI. kerületiRendőrkapitányság járőreit a Zsobolya utcában egy ijedt hölgyleintette.A hölgy elmondta, hogy pár perccel azelőtt az Ulászló utcában ment,amikor hátulról egy férfi a nyakánál fogva megragadta, majd elkezdte őt fogdosni a szabad kezével és erőteljesen lihegett.


Kedves Olvasók!

Július 26-án, az éjszakai órákban, a XI. kerületi Rendőrkapitányság járőreit a Zsobolya utcában egy ijedt hölgy
leintette.A hölgy elmondta, hogy pár perccel azelőtt az Ulászló utcában ment,amikor hátulról egy férfi a nyakánál fogva megragadta, majd elkezdte őt fogdosni a szabad kezével és erőteljesen lihegett.
A hölgy védekezett, kiabált és kapálózott, ami miatt kiszabadult a fogásból. Ekkor az elkövető elmenekült.
Szerencsére jó személyleírást kaptak kollégáim, illetve a sértettel közösen átvizsgálták a környéket, ahol az elkövetőt meg is találták.

Az elfogást követően az elkövető a cselekményét elismerte, ami miatt őrizetbe vettük és bíróság elé állítottuk.

Ennek alapján bíróság elé állítását kezdeményeztük, így július 29-én a Budai Központi Kerületi Bíróság szemérem elleni erőszak bűntette miatt, nem jogerősen, 2 év, végrehajtásában 4 év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte az elkövetőt.

Köszönöm kollégáimnak a gyors, hatékony intézkedést.

Kérem, hogy amennyiben Önök gyanús körülményt észlelnek, jelezzék közvetlenül a XI. kerületi Rendőrkapitányság 24 órában elérhető ügyeletének a 06-1-381-4312-es telefonszámon (itt nem kell kapcsolásra várni, nem kell magnón tájékoztatást hallgatni).

Tisztelettel

dr. Balázs Norbert r. alezredes kapitányságvezető

 

 

T-kód a baktövis titka

T-kód a baktövis titka több sztárnak új bevált öregedés gátló csodaszere. Tudj meg többet a T-kód baktövis termékekről>>>  A T-kód kutatócsoport által Magyarországon fejlesztett különleges termékcsalád.


yeni kliplervideo izlealbum indirCetYoutubewallpapershd wallpaperssarki sozlerimuzik dinle lyrics video izle muzik dinle muzik
sex hikayeleri sex hikayeleri r57 shell,c99 shell sex hikayeleri
sex hikayeleri